Page 1 of 1

Правила

Posted: Tue Nov 30, 2021 2:04 pm
by Haycad
С регистрацията си във форума „Virtual Engineering Community“ потребителят се съгласява на следните условия и правила за ползване:

1. Във форума се пише само на кирилица. Изключение правят само темите и въпросите, които са зададени на английски език - на тях можете да отговаряте/коментирате само на английски език. Правилото не важи при използване на терминология.

2. Моля, пишете описателни заглавия. Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да описва максимално съдържанието на темата.

3. Пускайте нови теми в съотвестващия им раздел. Теми публикувани в грешен раздел се изтриват или местят без предупреждение.

4. Преди да отворите нова тема, проверете дали вече не съществува такава. Форума разполага с търсачка, употребата й е задължителна.

5. В случай на отворена съществуваща тема, моля, единствено отговаряйте с линк към вече съществуващата.

6. Мненията да се пишат прилежно и четливо, не се толелира писането с главни букви, по-голям размер шрифт или различен цвят от стандартните за форума. Допуска се смислов акцент на определени части от мненията с bold/italic шрифт или чрез "цитат".

7. Препоръчително е да се избягват обширни цитати на други езици, освен български и английски. Добра практика е да се преведе съдържанието, което смятате за полезно и тогава да го публикувате.

8. Не се допуска промяна на съдържанието на мнение или тема, след намеса и редакция от админстрацията. Не е позволено публично коментиране на действията на администрацията. За целта има форма за контакт.

9. Препоръчително е графичните елементи в мненията да бъдат конвертирани в линкове за удобство при преглеждане на съответната тема.

10. Позволено е публикуването на връзки към вътрешни или външни страници, ако всеки линк е придружен от таг с пояснение.

11. Не е позволено да регистрирате повече от едно потребителско име. Желателно е всеки потребител да разполага само с един акаунт.

12. Абсолютно забранени са персоналните сблъсъци от всякакъв тип в мненията или лична кореспонденция.

13. Спамът е забранен под каквато и да е форма и ще бъде премахван без предупреждение. Независимо дали се отнася за мнения/теми или лични съобщения.

14. Абсолютно е забранено създаването на теми и мнения, които призовават към извършване на престъпления, нарушаване на действащото в страната законодателство и обществен ред. Забранено е рекламирането под каквато и да е форма и разпространението на нелегален софтуер.

15. Не се толелира излагането на лична информация под каквато и да е форма на друг участник/фирма/сайт или друго без изричното съгласие на съответната страна. При постъпили оплаквания от трети страни във връзка с нарушени авторски права, администрацията си запазва правото да премахне съответното съдържанието и да ограничи достъпа на потребителя.

16. Всичко, което публикувате тук, е обект на вашето лично мнение и отговорност, останалите участници или админстрацията не се обвързват с него и е без тяхната подкрепа.

17. Използвайте бутона "Report", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция само, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас нарушава правилата на форума.

18. Потребителите не са задължени да запълват с лична информация потребителския си профил и такава няма да бъде предоставена на трети страни, доколкото това зависи от администрацията на форума. Може да изтриете потребителския си профил, след като уведомите администрацията. Имайте предвид, че на по-късен етап няма да може да се възстанови.

19. Администрацията на форума си запазва правото да заключва/трие/скрива всички теми и мнения нарушаващи правилата, без предупреждение. Администрацията си запазва правото да променя/трие/спира достъп на потребител или прилежащите му данни.

20. Спазването на условията и правилата, изложени тук, е необходимо и единствено условия за регистрация и ползване на форума. Администрацията си запазва правото да прави промени по настоящите условия и правила по всяко време. Регистрацията и ползването на форума е въпрос на личен избор и означава приемане на тези правила и последващите промени.
  • За допълнителна информация и пояснения, посетете ЧЗВ.